Onze diensten

Vanuit de monumentale villa aan de Kanaaldijk NW 81, een van de opvallende locaties nabij het centrum, adviseert en begeleidt Hettema Bedrijfshuisvesting B.V. diverse instellingen en bedrijven in het (ver)kopen en (ver)huren van commercieel vastgoed.

De dienstverlening bestaat eveneens uit het zoeken naar maatwerkoplossingen voor onze relaties zoals projectadvisering, projectinitiëring, alsmede het opstellen van uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige taxatierapporten inzake bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast zijn wij actief als adviseur bij beleggingsobjecten. In het laatste geval gaat het om verkoop in verhuurde staat of om sale- leaseback constructies van of aan particuliere beleggers. Ook aan- en verkoop van bedrijfsterreinen hoort tot onze kerntaken.

Indien u nadere informatie wenst omtrent onze werkwijze komen wij graag naar u toe voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Vanzelfsprekend kunt u tevens op werkdagen een bezoek brengen aan ons kantoor. Wij zijn geopend van 9.00 uur tot 17.15 uur.

Webdesign door J.Ottenheijm webdesignJ.Ottenheijm-logo Privacy verklaring