Veestraat 49, Helmond

Objecttype
Winkel
Prijsinformatie
Huurprijs per m2 per jaar € 200,-
Beschikbaar per
Direct
Beschikbaarheid
Te huur
Vloeroppervlak
100 m2
Perceeloppervlak
213 m2

Foto's

Let op! Dit object is verkocht!

Omschrijving

ALGEMEEN

In het kernwinkelapparaat van Helmond gelegen winkelruimte met uitbreidingsmogelijkheden. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd: Witteveen, van Dal Mode, Blokker, Jeans Center, Jola mode, Hema, van Oorschot Mode, Brands Schoenen, Rituals, Xenos, Holland + Barrett, Ziengs, Vodafone, Ici Paris XL, Didi mode, Bakker Bart en Wibra.

 

Perceel oppervlak                  213 m²

Oppervlakte winkelruimte      100 m²

 


BESTEMMING

De locatie heeft als bestemming: centrum, dit is een gemengde bestemming die in het beginsel alle centrumfuncties toelaat. Daarbij gaat het om winkels, op het centrum gerichte voorzieningen, kleinschalige kantoren, horecabedrijven en wonen (dit laatste niet op de begane grond).

 

PARKEERGELEGENHEID

Een parkeerplaats op eigen terrein.

Voldoende parkeergelegenheid in het centrum: Parkeergarage Elzas, parkeerterrein achter de Hema en aan de Torenstraat (gratis) en parkeergarage City Sporthal. 

 

INDELING/OPLEVERINGSNIVEAU

Aanvaarding in huidige staat mogelijk per direct. In principe wordt er in de huidige staat of, indien gewenst in casco-staat opgeleverd.

 

HUURGEGEVENS

Huurprijs:
€ 200,- / m² exclusief BTW per jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

 

Huurtermijn:
5 jaar.

 

Verlengingsperiode:
5 jaar.

 

Opzegtermijn:
Tenminste twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

 

Huurbetaling:
Per 3 maanden vooruit te voldoen middels automatische incasso.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen, versie 2015.


BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.


Webdesign door J.Ottenheijm webdesignJ.Ottenheijm-logo Privacy verklaring