Vossenbeemd 109B, Helmond

Objecttype
Bedrijfsruimte
Prijsinformatie
Huurprijs per jaar € 64,000,-
Beschikbaar per
Direct
Beschikbaarheid
Te huur
Vloeroppervlak
vanaf 983 m2

Foto's

Let op! Dit object is verhuurd!

Omschrijving

ALGEMEEN

Op industrieterrein “Hoogeind” gelegen nieuwbouw bestaande uit bedrijfshallen met kantoren op een perceel van circa 3,8 hectare op toplocatie aan de hoofdontsluiting van het industrieterrein. Kadastraal bekend als Gemeente Helmond, Sectie F, Nummers 471, 473 en 474.

Vossenbeemd 109B:

Oppervlakte bedrijfsruimte: circa 983 m²;

Oppervlakte kantoorruimte: circa 164 m²;

 

Vrije hoogte bedrijfsruimte: minimaal 7,45 m1 en maximaal 10,5 m1;

Vloerbelasting bedrijfsruimte: circa 2.500 kg/m2;

 

Huurprijs 109 B: € 64.000,-- exclusief BTW per jaar;

 

Aanvaarding: In overleg.

 

OMGEVING

Het bedrijvencomplex is gelegen op bedrijventerrein “Hoogeind” ten zuidoosten van de binnenstad van Helmond. Het bedrijventerrein kenmerkt zich voornamelijk door middelgrote en grootschalige productie- en handelsbedrijven. De Vossenbeemd vormt de verbindingsweg met de nabijgelegen bedrijventerreinen “De Weijer”en “BZOB”. Door de situering aan één van de hoofdontsluitingen van het bedrijventerrein is de ligging en ontsluiting uitstekend.

 

VOORZIENINGEN/OPLEVERINGSNIVEAU

De kantoorruimte is voorzien van een afgesmeerde cementdekvloer, systeemplafond met Tl verlichting, aluminium kozijnen met isolerende beglazing, mechanische ventilatie, CV ketel en radiatoren met thermosstatische kranen. Op de begane grond bevind zich een gescheiden toilet voorzien van tegelwerk en een pantry. De bedrijfsruimte met een vrije hoogte van circa 7,45 meter tot circa 10,5 meter (variërend) zijn voorzien van monoliet afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van circa 2.500 kg/m2, een elektrische overhead segmentdeur en seperate loopdeur, verlichting middels TL armaturen, verwarming middels direct gestookte heater en brandpreventieapparatuur.

 

BEREIKBAARHEID Het object is met eigen vervoer goed te bereiken middels de provinciale weg N266. De N266 sluit onder andere aan op de A67 (Venlo-Antwerpen). De A67 vindt aansluiting op de autosnelweg A2 (Amsterdam-Maastricht). De N270 (Eindhoven-Venray) is eveneens nabijgelegen. Op het bedrijventerrein zijn enkele bushalteplaatsen. NS-station en openbare voorzieningen zijn op circa 5 autominuten afstand gelegen.

 

PARKEREN

De unit beschikt over een aantal eigen parkeerplaatsen direct vóór het object. Tevens is er (extra) voldoende parkeerruimte op het centrale verharde terrein.

HUURGEGEVENS

Huurprijs 109 B: € 64.000,-- exclusief BTW per jaar;

 

Aanvaarding

In overleg.

Huurtermijn:

5 jaar.

Verlengingsperiode:

5 jaar.

Opzegtermijn:

Tenminste twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurbetaling:

Per 3 maanden vooruit te voldoen middels automatische incasso.

Huurindexering:

Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:

Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Servicekosten:

Nader overeen te komen

Huurcontract:

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen. BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.


Webdesign door J.Ottenheijm webdesignJ.Ottenheijm-logo Privacy verklaring