Collse Hoefdijk, Nuenen

Objecttype
Grond
Prijsinformatie
Vraagprijs € 175,-
Beschikbaar per
Direct
Beschikbaarheid
Te koop
Vloeroppervlak
10000 m2
Perceeloppervlak
300000 m2

Foto's

Omschrijving

Business Park Nuenen is een nieuw, modern en flexibel uit te geven bedrijventerrein, gelegen midden in het stedelijk gebied Eindhoven – Helmond en in de Brainport regio. Met ruim 30 ha biedt Business Park Nuenen u alle mogelijkheden om uw onderneming verder tot ontwikkeling en groei te brengen. Door het flexibele verkavelingsplan is het terrein bij uitstek geschikt voor realisatie van nieuwbouw op maat. Het is mogelijk om kavels af te nemen vanaf 1 hectare tot maar liefst 30 hectare. Dit is uniek in de Brainportregio Eindhoven!

 

Economische hotspotlocatie

Business Park Nuenen is gelegen aan de Collse Hoefdijk (gemeente Nuenen). Het terrein ligt kort nabij de A270, ten oosten van Eindhoven en  heeft een goede verbinding met de snelwegenstructuur van Eindhoven en Helmond (A2, A50, A58 en A67).

De regio Eindhoven is de snelst groeiende regio in – en de 2e economie van – Nederland. Deze regio heeft tevens de status van een ‘Mainport’ gekregen, te weten ‘Brainport’ en is daarmee officieel betiteld als een economisch kerngebied van nationale betekenis.

Er is een grote concentratie aan bedrijven, met veel technisch en kennis georiënteerde bedrijven en daardoor is er tevens een toename van ondersteunende bedrijvigheid, zoals toeleveranciers van de grote hightechbedrijven in de regio en op het gebied van logistieke dienstverlening.

 

Businesspark Nuenen

 

Greenfield-bedrijfskavels worden voornamelijk door gemeenten zelf verkocht. Dit betekent dat u als koper in dat geval zelf aan de slag moet met de gemeente, architect, adviseurs, aannemers en financiers om de mogelijkheden van vestiging te onderzoeken.

De verkoop van de bedrijfskavels en de realisatie van de bedrijfsgebouwen op Business Park Nuenen is echter in handen van drie gerenommeerde ontwikkelende bouwbedrijven die samen met VSR Vastgoed Advies alle expertise en deskundigheid in huis hebben om u hierbij te adviseren en volledig te ontzorgen. Zij zullen u het volledige ontwikkelproces uit handen nemen om uw project ook daadwerkelijk op tijd en binnen uw budget te realiseren. Uiteraard volledig volgens uw eisen en wensen en met harde garanties: build to suit noemen zij dat.

 

Prijzen

De koopprijs bedraagt € 175,- exclusief btw per m2 voor de zichtlocaties en € 150,- exclusief btw per m2 voor de overige locaties. De minimale afname is 1 hectare.

Bij een build to suit-realisatie wordt een turn-key-prijs geoffreerd inclusief grond en bebouwing. Afhankelijk van de kaveloppervlakte en het bouwvolume zal een maatwerkprijs voor de bouwgrond worden bepaald. Indien u alleen bouwrijpe grond wenst aan te kopen, kunnen afwijkende verkoopcondities worden vastgesteld.

 

Flexibele verkavelingsmogelijkheden

Voor Businesspark Nuenen is nog geen definitief verkavelingsplan vastgesteld. Op basis van het bestemmingsplan is het mogelijk om zowel de bebouwing als de infrastructuur volledig naar wens van kandidaten te realiseren. Op die manier is het mogelijk om grote of bijzondere kavels te creëren. Om een indruk te geven van de verkavelingsmogelijkheden is een voorbeeld verkavelingsplan opgesteld (zie hierboven). De kavels zijn eenvoudig samen te voegen en te splitsen dus het verkavelingsplan dient vooralsnog als praatprent.


Contact opnemenWebdesign door J.Ottenheijm webdesignJ.Ottenheijm-logo Privacy verklaring