Vossenbeemd 94, Helmond

Objecttype
Bedrijfsruimte
Prijsinformatie
n.o.t.k.
Beschikbaar per
Direct
Prijsomschrijving

In overleg.

Beschikbaarheid
Te huur
Vloeroppervlak
2250 m2
Kantoorruimte
420 m2
Bedrijfsruimte
1500 m2

Foto's

Omschrijving

OBJECT:
De voor verhuur beschikbare ruimte bestaat uit 420 m² kantoorruimte en op de eerste verdieping 330 m² showroom/verkoopruimte met circa 50 m² opslagruimte, gelegen aan de Vossenbeemd 94 te Helmond. De vloerbelasting van de kantoren bedraagt 400 kg per m².

HUURPRIJS EN BETAALTERMIJN:
Op aanvraag.
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een afwijkende huurtermijn is echter bespreekbaar.

Een opzegtermijn is afhankelijk van de huurtermijn.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

OVERIGE CONDITIES - BIJZONDERHEDEN:
Verhuurder betreft een gerenommeerd bouwbedrijf uit Helmond met een aanzienlijke vastgoedportefeuille. Met persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen en een eigen service-dienst bij storingen staat u als huurder voorop.

AANVAARDING:
In overleg. 


Contact opnemenWebdesign door J.Ottenheijm webdesignJ.Ottenheijm-logo Privacy verklaring