Over Hettema Bedrijfshuisvesting

In oktober 2004 is Hettema Bedrijfshuisvesting B.V. opgericht als eerste fulltime bedrijfshuisvestingskantoor in Helmond door Eduard Hettema die na zijn rechtenstudie bij diverse makelaars en ontwikkelingsorganisaties zijn ervaring, in eerste instantie, buiten Helmond heeft opgedaan.

Puur
Als geboren en getogen Helmonder merkte hij dat er in Helmond plaats was voor een kantoor dat zich puur bezig houdt met bedrijfsmatig vastgoed: kantoren, productiehallen, magazijnen en expeditie ruimten, winkels en grootschalige showrooms op perifere detailhandelsterreinen. Dat betekent dat Hettema Bedrijfshuisvesting zich, in tegenstelling tot de andere Helmondse makelaars, niet bezig houdt met woningmakelaardij. Gaandeweg is het bedrijf uitgegroeid tot vier personen, die een dagtaak hebben aan de bemiddeling bij verkoop en verhuur, aankoop en huur, advisering bij beleggingen in vastgoed en vooral taxaties van bedrijfsmatige objecten in de regio. Ook aan- en verkoop van bedrijfsterreinen hoort tot onze kerntaken.

Enthousiasme
Sedert 2009 is Jos Dams als makelaar/taxateur bij het bedrijf werkzaam. Jos is na zijn studie Management Economie en Recht begonnen als woningmakelaar maar is sinds 2008 actief in de bedrijfshuisvesting. Ook hij is een geboren en getogen Helmonder die vol enthousiasme de details van het vak van de bedrijfshuisvestingsspecialist toe weet te passen en inmiddels een volwaardig B.O.G.-adviseur/taxateur is geworden.